Yakushi - Akita Limburg

Onze werkwijze

Hoe werken wij?

Als men bij ons een pup wil kopen, willen wij eerst kennismaken met de toekomstige eigenaar. Wij vinden het erg belangrijk dat men, voordat er een beslissing wordt genomen over het aanschaffen van een hondje, dit weloverwogen gebeurd en er een wederzijds vertrouwen is tussen u als pupkoper en ons als fokker. Wij wensen voor al onze puppy’s een zo goed mogelijk gezin die hun akita een zo goed mogelijk leven kan bieden. Want er zitten al genoeg hondjes in asiels.

Als men serieuze interesse voor een akita heeft, kan er een afspraak gemaakt worden om eens bij ons langs te komen. Men kan dan uiteraard de honden ontmoeten en er eventueel even mee spelen of als er voldoende tijd is, samen een wandeling gaan maken. En indien gewenst laten wij alle officiële documenten zien van alle gezondheidstesten die er gedaan zijn. En als u dan nog geïnteresseerd bent, kunt u zich op de puppy-wachtlijst inschrijven.

Als er puppy’s zijn mag u na een 4-tal weken op puppybezoek komen, uiteraard na afspraak. Op onze beurt zullen wij u op de hoogte houden met foto’s en info over de ontwikkelingen van de pups.

Wij zijn blij met mensen die alles willen weten en alles willen zien, dan weten wij dat het mensen zijn die een weloverwogen aanschaf doen van een akitapup. Wij zijn daarom ook altijd beschikbaar om de nieuwe pupeigenaars te helpen met hun puppy.

Uiteraard zijn alle pups voorzien van een FCI-stamboom en pups die naar het buitenland gaan zijn vergezeld van een exportstamboom, een chip door Sint-Hubertus, de eerste inentingen en inentingsboekje met gezonondheidsverklaring van een erkend dierenarts en last but not least van een starterspakket( voer, speeltje, halsband). Wij adviseren de mensen ook een (pup) training te volgen omdat dit positief bijdraagt in de baas/hond verhouding. Het is wel belangrijk dat zowel de baas als de hond plezier aan de training heeft.

Ook gaan wij proberen om een jaarlijkse ontmoetingsdag met wandeling te organiseren zodat wij de mensen die wensen nog eens terugzien.

Wat kost nu een akita pup?

De prijzen variëren bij de meeste fokkers tussen 1800 en 2500€.

Verder wensen wij alle pupkopers een leven lang plezier met hun hond.

grijze akita